torstai 5. toukokuuta 2011

Surkeiden sattumusten sarja

Ai mikä nyt sitten on? Lähdin keskiviikkoaamuna yhdeksän jälkeen kouluun, istuin piharappusille hetkeksi, ja siitä ylös noustessani molemmat nilkat antoivat periksi ja kaaduin. Valtava kipu, itku tuli ja luulin, että taju lähtee. Pihalla oli kaksi ihmistä tapahtumahetkellä, kumpikaan ei reagoinut kun pienellä tuijotuksella.

Itkien konttasin sisälle takaisin, yhden kerroksen raput, ja lävähdin sohvalle ja soitin avomiehelle töihin, että mihinkähän aikaan hän pääsisi lähtemään, jotta mä pääsisin päivystykseen.. Kun en viitsinyt vaivata ambulanssia ja ketään tuttua siihen aikaan..

11.30 hän pääsi vihdoin lähtemään töistä, saaden pomolta valitukset siitä, että miksi hän seurustelee minun kanssani, kun olen niin sairas.. Menee kuulemma hänen elämänsä hukkaan. Nice.

7 tuntia päivystyksessä, takaisin vasemmassa jalassa softcast ja oikeassa kipsi.

Edellisyönä heräsin noin klo 01 oksentamaan, oksensin 12 tuntia tauotta kaiken mitä suuhun meni, vesilusikallisesta lähtien, ja eihän se tauti pelkkään oksentamiseen rajoittunut...Tietenkään! Kipsi jalassa pikaspurtteja pöntölle ja ämpäri hampaissa. Nyt on onneksi harventunut ainakin hetkeksi tuo tahti.. Ehtii jopa istahtaa aloillaan hetken.

Kymmenen maissa aloin nähdä harhoja, kuumetta 39 astetta, ja eikä meinaa laskea.

Ja nyt ne vielä keksi päivystyksessä, että mulla on veritulppa-riski, joten laittavat piikkikammoisen ihmisen pistämään itseään.Hrrrr.

Ja ainiin, sokerina pohjalla, viikon sisällä tulee leikkaus tuohon jalkaan. Ja kaikki tämä vain istumasta noustessa, aika hyvin vedetty, eikö? :D


5 kommenttia:

 1. Ihanaa että miehekkeesi on saanut noin empaattisen esimiehen ;D Siis oikeesti! Ei pitäisi pomolle kuulua kenenkään parisuhdeasiat. Kyllähän ihmisen saa omassa päässään ajatella mitä vaan, mutta joku sensuuri pitäis olla siinä mitä sanoo ääneen. Varsinkin esimiesasemassa olevan ihmisen pitäis kyllä pitää mölyt mahassaan! Itte ainakin olin esimiehenä ollessani hyvin varovainen sanoissani, koska mikään ei ole niin vainoharhainen kuin suomalainen ja eritoten suomalainen nainen ;D

  Onnea ja enkeleitä mukaasi leikkaussaliin ja iso toipumishalaus mahataudin nujertamiseksi!

  VastaaPoista
 2. No tuo pomon ihanuus senkun sai jatkoa tänään. Avokki kertoi hänelle, että tuli aika paha mieli tuosta kommentista, niin tämä vastasi, että kyllä hän ainakin olisi iloinen mikäli joku ulkopuolinen kertoisi mikä hänen elämässään on pielessä.

  Pitäisi varmaan soittaa ja kertoa. Mihin tälläisen käytöksen takia voi olla yhteydessä, ja miten toimia?

  VastaaPoista
 3. Kuuluuko sun mies ammattiliittoon? Tai onko työpaikassa luottamusmies? Yksin ei kenenkään kannata lähteä huutokilpailuun pomon kanssa, mutta tuollainen käytös on kyllä jo sen verran asiatonta ettei sitä passaisi villaisellakaan painaa. Eli jos firmasta löytyy se luottamusmies niin kannattaisi käydä juttelemassa sen kanssa. Luottamusmies sitten vie asiaa eteenpäin. Minkä tason pomosta muuten on kysymys? Siis jos tää pomo on vuoroesimies tms. "pikkupomo" niin silloinhan kannattaa ottaa yhteyttä suurempaan pomoon, joka piiskaa alaiseensa hieman kuria ja järjestystä ;D

  VastaaPoista
 4. Kyseessä on ala-asteen rehtori. Pieni koulu, jossa on kolme työntekijää yhteensä, ja on myös toiselle työntekijälle esittänyt vastaavanlaista käytöstä.. Luulisi, että koulutoimella olisi jokin oma työsuojeluvaltuuttettu esimerkiksi?

  VastaaPoista
 5. Okei! Sitt yhteys rehtorin esimiehiin, siis sinne koulutoimeen (sivistystoimenjohtaja, koulutoimenjohtaja tms. mitä siellä nyt onkaan). Jos kerran vittuilu on rehtorin normaali tapa kommunikoida alaistensa kanssa niin kyse ei ole "vain huonosta henkilökemiasta". Asioita on aina helpompi viedä eteenpäin jos "uhreja" on enemmän kuin yksi. Jos kerran kyseessä on pikkukoulu niin ilmeisesti tää reksi myös opettaa. Miten kohtelee oppilaita/vanhempia? Lapsuudestani tiedän liiankin hyvin, että myös ope osaa niin halutessaan harrastaa koulukiusaamista :( mutta vaikka asiaton käytös rajoittuisi alaisiin niin ei tuota missään nimessä kannata painaa villaisella, jos kerran kyseessä on toistuva epäasiallinen käytös.
  Sorry, että mä paasaan, mutta en voi sietää ihmisten huonoa ja epäoikeudenmukaista kohtelua! Sellainen muuttaa aran hiirulaisen jellonaksi :D

  VastaaPoista