sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kesä, missä olet?

Mä yritin opetella pitämää talvesta ja lumesta, niinkun taisin jo aiemmin kertoa. Mä yritin niin kovasti, ja vähän onnistuinkin, ihailin valkoista kaunista lunta, kirpeitä pakkaspäiviä..

Rajansa kaikella. Vähän vähemmän ja lyhemmän aikaa riittäis. Nyt alkaa jo kyrsiä tää. Valkosta mönjää tippuu taivaalta vähän väliä, meidän taloyhtiössä ei osata aurata parkkipaikkoja, saati kulkureittejä, joten aina joutuu tarpomaan hangessa, ja saa olla onnellinen, jos auton saa pois parkkipaikalta. Parveke on suunniteltu vain kesäkäyttöön, sillä se kerää lunta enemmän, kun mikään muu lähiseudun alueista.

Ikkunoista vetää niin, että verhot lepattaa. Piti vaihtaa sohva ikkunan vierestä toiselle seinustalle säästyäkseen vedon aiheuttamilta niskakrampeilta. Sisällä on liian kylmä ja liian kuuma; jos et pidä pattereita päällä, jäädyt. Jos laitat patterit päälle, niin ne  hohkaa punasena, ja verhot savuaa. Siispä ramppaan päivittäin pattereiden termostaatteja on/off, jotta säilyttäisiin hengissä. Myös saunasta vetää kylmää, suihkussa käydessä pitää joko laittaa sauna päälle, tai käyttää niin kuumaa vettä, että iho kiehuu. Yleensä valitsen sen jälkimmäisen, ja näytän tunnin keitetyltä ravulta suihkusta tulon jälkeen.

Kohta on jo joulu. Ranteita särkee jo neulominen, ja silti ei riitä. Villasukat ym. alkaa jo ottaa otsalohkoon. Itselläni ei edes ole villasukkia.

Varasin kolmen viikon matkan Espanjan Torreviejaan.

3 kommenttia:

 1. täysin samaa mieltä. odotan vuoden vaihtumisessa eniten sitä että päästään etenemään kevättä kohti :D

  VastaaPoista
 2. Minäkään en talvesta niin kauhiasti välitä mutta joulu rakastan, silloin pitää olla paljon lunta ja vähän pakkasta :) t.Sny

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista Snyy-paketeista syksyn/talven aikana.Olet onnistunut ilahduttamaan paketeillasi,varsinkin villalangoilla(huovutus).
  Toivotan oikein hyvää Uutta Vuotta ja ihanaa lomareissua etelään =0)

  VastaaPoista