keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksy tulee ja saappaat kastuu.

Kesä on nyt loppu. Virallisesti, aivan kohta. Syyskuu alkaa ja vettä lomottaa taivaalta. Missä on ne kauniin lämpöiset syyspäivät? Onneksi mulla on kumisaappaat, hienot ja keltaiset, niinkuin Kapteeni Tunkilla Alfred J. Kwakissa.

Nyt olen onneksi sisällä. Istun koulun atk-luokassa, ja perehdyn editoinnin ihmeelliseen maailmaan. Kohtuu tylsää, kun kerrataan edellisen kerran asioita poissaolleille. Olisin liittänyt tähän yhden käsikirjoitusharjoituksen teidän piristykseksi, mutta enpä saanut haettua sitä etäyhteydellä jostain syystä viereiseltä koneelta. Kaikille muille koneille kyllä pääsin. Se olisi ollut tarina Strutseista.

Kumisaappaista vielä, en ole ollenkaan varma, että voinko käyttää niitä. Entä jos nilkka turpoaa päivän aikana niin, että saapas ei enää lähde irti? Niihin pitäisi myös neuloa sellaiset reunukset.

Pitäisi neuloa kaikenlaista, joulu tulee. Ajattelin kuitenkin ennen kuin palaan joululahja-asiaan, niin ensin esittelen kesän käsityösaldoa, sekä ehkä jopa muutamia muita kesäkuvia. Edellytyksenä tosin on, että oma tietokoneeni kestää kuvien käsittelyn. Tässä eletään hieman jännän äärellä, sillä kone toimii kerrallaan n. 15 minuuttia, joskus useampia tunteja, mutta silloin se on jo niin kuuma, että siitä saa palovamman _oikeasti_. Uusi kone olisi mukava.

Viime viikonloppuna oli hautajaiset, jotka olivat, jos nyt niin voi edes sanoa, niin tilanteeseen nähden mukavat. Muistelimme hyviä asioita Vaarista. Arkkua emme laskettu, sillä se menee poltettavaksi, ja uurnan lasku tulee olemaan sitten myöhemmin.

Olen nähnyt unta Vaarista, niissä unissa Vaari on ollut onnellinen, tanssinut lasten kanssa joululeikkejä, sekä istunut kesäilmalla auringossa.  En osaa olla surullinen, vaikkakin silti on mahdoton ikävä Vaarin fyysistä, rauhallista ja kilttiä olemusta.

maanantai 22. elokuuta 2011

Tekniikkaa

Vautsi,tällä uudella puhelimella voi blogittaa vaikka vessanpöntöltä!

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Suruviesti

Tähän syksyn rakkauteen ei kätkeydy mitään pimeää, sillä surussa ei ole muuta kuin lähteviä lintuja. Ja me olemme kaikki parvessa mukana.

Vaari on päässyt pois kivuistaan.